Vrije verschieting

Heeft u een Bruiloft vergadering feest barbecue vrijgezelle feest of een andere feestelijk evenement en wilt u dat aanvullen met een leuke schiet activiteit dan kan u bij kruisboogvereniging Ons Genoegen terecht. Wij verzorgen een kleine kennismaking met de kruisboogsport en een kleine onderlinge wedstrijd. Hoe gaat deze activiteit in zn werk?
Iedereen wordt verzocht naar de banen te gaan. En daar wordt iedereen verwelkomt en krijgen daar uitleg over onze vereniging en de kruisboogsport. Daarna krijgt iedereen een helper toe gewezen en deze geeft u deskundig les om te kunnen schieten. Hierbij wordt niet los in de hand geschoten maar opgelegd dit omdat de kruisboog over het algemeen vrij zwaar is en voor jullie en onze veiligheid. Iedereen krijgt 3 of 5 proefschoten om te wennen aan de boog en e.v.t. afstellingen. Daarna wordt er een wedstrijd over 5 geldige schoten verschoten. Deze punten worden door onze scheidsrechters deze middag/avond  deskundig uitgemaakt. Als 2 mensen dezelfde uitslag hebben worden deze 2 mensen weer verzocht om te kampen hierbij gaat het schot om schot. Hierna volgt de prijsuitreiking met echte prijzen. En e.v.t. mogelijkheid om los te schieten. Daarna volgt nog een afsluitwoord en bedankt onze vereniging de desbetreffende mensen. Die zijn komen schieten.

Wilt u ook een keer kennis komen maken met de kruisboogsport of gewoon een leuke middag weg met een schietactiviteit dan bent u bij kruisboogvereniging Ons Genoegen aan het juiste adres. voor meer informatie / prijzen  kan u contact opnemen met Martien Vriends
vrijeverschieting@kbvonsgenoegen.nl

(let op: Vrije verschietingen en clinics zijn alleen mogelijk, vanaf 1 april tot en met 15 oktober. dit in verband met de weersomstandigheden die invloed kunnen hebben op het schietmateriaal.)