Zaterdag 14 augustus heeft kruisboogvereniging Ons Genoegen de jaarlijkse wedstrijd gehouden om de Louis Goossens trofee. Dit gebeurde op de banen bij de Moerse Bossen. Dit is een clubwedstrijd waarbij er naar het gemiddelde van de individuele schutter geschoten wordt.

Er namen 14 schutters deel aan de wedstrijd, wat in de vakantietijd een mooi aantal is. Eerst werd er door alle schutters een serie van 15 pijlen geschoten.

Deze werd gewonnen door Eric Hereijgers die maar liefst 5 punten boven zijn eigen gemiddelde schoot. 2e was René Vriends met 1 punt boven zijn gemiddelde, 3e Niels Vriends met 1 punt onder zijn gemiddelde en 4e werd Loek Musters met 3 punten onder zijn gemiddelde. Na deze serie moesten de 6 beste schutters een tweede serie van 15 pijlen schieten. Deze werd gewonnen door Loek Musters met -1, tweede werd Cees Boot met -2 en derde werd René Vriends met -4. Eric Hereijgers schoot een mindere serie en had -9.

Hiermee was de wedstrijd beslist. Winnaar werd René Vriends met 3 punten onder zijn gemiddelde, de gedeelde tweede/derde plaatsen waren voor Eric Hereijgers en Loek Musters, beide met -4 punten. Louis Goossens heeft persoonlijk de naar hem vernoemde prijs aan René uitgereikt, waarna er door de schutters en enkele toeschouwers nog even gezellig nagepraat is over de wedstrijd.

Op deze middag werden ook voor het eerst de nieuwe poloshirts van de vereniging gepresenteerd. Hierop staat het vernieuwde logo van de 101-jarige vereniging afgedrukt, alsmede het logo van De Moerse Bossen, waar sinds 2020 de vereniging een nieuwe schietaccommodatie heeft. Wij willen Patricia hartelijk bedanken voor de bijdrage aan de shirts. Nu zijn we als vereniging weer goed herkenbaar tijdens onze wedstrijden